Kunnen tatoeages ooit stijlvol zijn? Absoluut! Natuurlijk begrijpen we de vraag, omdat tatoeages lange tijd alleen werden overwogen voor zeilers, motorrijders en ballers. Maar er is veel veranderd in de meest recente millennia, vooral in het laatste decennium. Tatoeages maken nu net zo goed deel uit van de samenleving als oorpiercings en zijn gemeengoed in de meest traditionele zakelijke omgevingen. Ze kunnen u zelfs helpen bij het opbouwen van uw persoonlijke merk in verschillende sectoren. Zelfs de paus heeft ze aanbevolen.

DE JUISTE TATTOOSTUDIO KIEZEN

Het is gemakkelijk om een ​​tatoeage verborgen te houden in de herfst en winter wanneer je vrijwel bedekt bent van enkel tot pols en nek in kleding. U wilt echter overwegen wat u in de lente en zomer zult dragen, en wanneer u op vakantie naar een tropisch eiland gaat. Probeer in dit geval wat u tijdens de warme seizoenen draagt ​​voor alle activiteiten (loungen, wandelen, zwemmen, enz.) om te beoordelen welke delen van uw lichaam volledig of gedeeltelijk worden blootgesteld. Meet de blootgestelde delen en markeer deze op uw lichaam met een wasbare stift (d.w.z. wenkbrauwpotlood of lipliner, enz.), zodat u de artiest precies kunt laten zien waar een tatoeage moet beginnen en eindigen.

De criteria voor een tatoeage om als “stijlvol” te worden beschouwd, zijn zeer subjectief. Er zijn echter stijlen die zelfs voor het meest veeleisende oog esthetisch aantrekkelijker zijn. U wilt een artiest die gespecialiseerd is in zwarte en grijze stijlen en/of een tatoeëerder met een voorliefde voor strakke, minimalistische lijnen. Je hoeft kleur of meer ingewikkelde details niet te vermijden, want een illustratieve tatoeëerder geïnspireerd door dieren, mystiek en flora kan ook een gevoel van klasse overbrengen dat traditionele kunstenaars misschien omzeilen. Uiteindelijk moedigen we je aan om niet alleen de tijd te nemen bij het kiezen van een tattoo-studio (zoals hierboven beschreven), maar ook bij het overwegen van de artiest die het kunstwerk op je lichaam zal plaatsen. Veel te vaak accepteren mensen elke artiest die een tattooshop op een bepaalde dag beschikbaar heeft. Maar aangezien je op zoek bent naar iets meer gepolijst en kosmopolitisch, accepteer dan niet wie toevallig aan het werk is. Raadpleeg onze gids voor waar u op moet letten bij het kiezen van een tatoeëerder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.