De reden waarom mensen dikwijls twijfelen om een tattoo te plaatsen, is vaak door de pijn. Hoe zal het aanvoelen? Zou het op een andere plaats niet minder pijn doen? Kan ik iets doen op die pijn te verminderen? Om een antwoord te geven op al deze onrustige vragen, geven we in deze Inksane-blog graag enkele handige tips en tricks.

TATTOO ARM OP KORTE TERMIJN

Voor wie budget minder parten speelt, kan je meerdere sessies kort na elkaar in plannen. Houd er rekening mee dat als je op hetzelfde deel verder werkt, dat ofwel max 1dag later kan, ofwel pas nadat het eerste deel helemaal genezen is. Het voordeel van een sleeve tattoo is dat je bv niet moet wachten tot de binnenkant van je bovenarm genezen is, om aan de buitenkant van je onderarm te beginnen. Die 2 delen hangen niet aan elkaar.

Pijn is iets dat iedereen anders gaat ervaren. Voor sommigen is een prikje bij de dokter niets om je zorgen om te maken, terwijl dit voor anderen een heel stressvolle en pijnlijke situaties is. Net als dat prikje kan een tattoo ervaring heel sterk van persoon tot persoon gaan verschillen. De pijn van een tattoo is dan ook afhankelijk van jouw pijngrens. In het algemeen zijn er wel enkele plaatsen die gekend zijn om pijn te doen. Gewoonlijk doen plaatsen waar men echt op het bot zal tatoeëren, echt pijn. Enkele voorbeelden hiervan zijn je voeten, knieën en elleboog. Hieronder bepreken we enkele pijnpuntjes die wel pittig kunnen aanvoelen bij het tatoeëren. Houdt er wel steeds rekening mee dat pijn persoonlijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.