Beschouw je het bovenstaande citaat als woorden om naar te leven? Zelfs als je dat doet, weet je ook dat het een uitdaging kan zijn om de mantra in je gedachten en acties vast te houden. Naarmate de gebeurtenissen in het leven zich ontvouwen, zul je merken dat angst, stress, depressie, woede en afgunst van tijd tot tijd de kop opsteken. Als gevolg hiervan heb je besloten om een ​​meer tastbare stap te zetten om meer dankbaarheid te uiten – via een tatoeage. Een tatoeage is zeker een permanente herinnering om altijd dankbaar te zijn voor wat je in het leven hebt. We konden het niet meer eens zijn. Maar hoe moet je dankbaarheid overbrengen door middel van body art? Hieronder staan ​​enkele ideeën om te overwegen.

HET BINNENLANDSE ONDERARM

Wil je iets dat iets groter is dan één woord, maar hou je van het idee om de Schrift als basis voor je tatoeage te gebruiken? Gebruik dan een van de honderden gevestigde citaten over dankbaarheid. U kunt degene kiezen waarnaar we in de inleiding hebben verwezen, of u kunt online zoeken om er een te vinden die bij u past. Als je eenmaal de perfecte passage hebt, moet je onze gids raadplegen voor waar je een citaat kunt tatoeëren.

Dit is niet voor preuts, want een tatoeage op de zijkant van de ribben is pijnlijk en ongemakkelijk. Als het echter gaat om het inkten van een groot citaat dat uit veel woorden bestaat in een groot en/of vegen lettertype, wordt het vanuit esthetisch oogpunt niet veel beter. Bovendien is een tatoeage met een citaat van nature minder pijnlijk dan andere ontwerpen, omdat de tekst meestal wordt gedaan in een fijne lijnstijl waarbij de uitgeoefende druk minder intens is.

JOUW PASSIE

Als het op de rug aankomt, zie je meestal citaten getatoeëerd vanaf de linker achterste deltaspier (achterschouder), over de bovenrug en eindigend op de rechter achterste deltaspier. Terwijl dat deel van het lichaam een ​​uitgestrekt canvas vormt, wil je een uniek alternatief overwegen – verticaal langs de ruggengraat (hierboven afgebeeld). Mensen kunnen het misschien niet allemaal lezen, tenzij je in een intieme setting met hen bent, maar als je de voorkeur geeft aan een meer persoonlijke tatoeage, is dat een groot deel van de aantrekkingskracht. De ruggengraat staat ook symbool voor structuur en ondersteuning, wat het citaat en de tatoeage nog betekenisvoller kan maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.